СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 03.10.2020

У сільські навчально-виховні заклади придбали необхідне для дітей

Вересень у багатьох з нас асоціюється з початком навчального року, а для освітян це ще й певні нові виклики, тому що викладати й навчати дітей завжди краще, коли є хороша матеріальна база, а часто невистачає найнеобхіднішого. Тому керівництво АТ «Житомиробленерго», завжаючи на проблему сільських шкіл, вирішило придбати шкільну дошку для першачків Новоселицької гімназії Попільнянського району. 
Також для садочку «Дзвіночок» Кам’янської сільської ради, що у Попільнянському районі АТ «Житомиробленерго» придбало великий телевізор, кріплення до нього та ламінатор. Вихователям тепер зручніше демонструвати дітям навчальні програми, ігри, картки, а заламіновані навчальні картки прослужать набагато довше. 
Напередодні професійного свята усіх освітян житомирські енергетики вітають людей, які несуть світло знань, навчають і дбають про підростаюче покоління українців, сумлінно служать обраній професії Вчителя і Вихователя.

Добрі справи