СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 14.04.2020

Турбота про захист здоров'я працівників - на першому місці!

Враховуючи актуальність питання охорони здоров’я працівників, а також  досить  високої вартості ліків та обстежень, минулого року правління АТ «Житомиробленерго» запропонувало  працівникам страхування здоров’я за пільговими умовами. Окрім того, що страхова компанія «Провідна» вже запропонувала колективу енергокомпанії ціну меншу від звичайної через те, що це корпоративний вид страхування, АТ «Житомиробленерго»  оплачує  ще додатково 30 відсотків за кожного застрахованого по цій програмі працівника, тобто щомісячний  страховий внесок зменшився на 30%.

 Рік співпраці зі страховою компанією показав, що вжиті заходи не були марними, кількість бажаючих користуватися страховою програмою значно зросла. Багато  працівників Товариства змогли скористатися послугами страхової компанії – отримували за рахунок «Провідної»  ліки, консультації лікарів, робили обстеження та операції. Слід зауважити, що координатори страхової компанії протягом року влаштовували зустрічі з працівниками та отримували зворотній зв’язок, у тому числі подекуди і нарікання або побажання від своїх клієнтів - енергетиків та працювали над покращенням сервісу.

Зважаючи на позитивні результати, АТ «Житомиробленерго» продовжило співпрацю з цією страховою компанією, адже працівники є  найдорожчим, що є в Компанії, тому їхнє здоров’я має бути захищеним якнайкраще.

Для зручності СК «Провідна» пропонує завантажувати мобільний додаток та використовувати його у будь який час доби. Для роботи з додатком необхідно зареєструватися. Крім того до послуг клієнтів  багатоканальні телефони, сайт, мессенджер тощо.